Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики створюють дві великі ударні групи – ІС

П'ятниця, 24 липня 2015, 08:55

Бойовики на Донбасі створюють дві великі ударні групи для можливої атаки на волноваському і приморському напрямках.

Про це повідомив з посиланням на оперативні дані "Інформаційного спротиву" депутат Дмитро Тимчук.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Кроме «традиционных» обстрелов из 120-мм миномётов, 122-мм и...

Posted by Dmitry Tymchuk on 23 липня 2015 р.

"Згідно з висновками групи ІС, виходячи з оперативної інформації, в даний час терористи створюють дві великі ударні тактичні групи: одну на Волноваському напрямку (на південь від Донецька) на ділянці від Оленівки до Гранітного, Старомар’ївки. Другу - безпосередньо на приморському напрямку і трохи північніше від Безименного до Павлополя і Чермалика", - повідомив він.

За даними ІС, найбільш напружена ситуація склалася на Донецькій та Горлівській ділянках, де "впродовж доби було зафіксовано основну кількість обстрілів і збройних провокацій з боку бойовиків".

"До ділянки від Мар'їнки і до північно-західних околиць Горлівки додалася ще одна ділянка особливої активізації супротивника - район н. п. Світлодарськ, Луганське, Миронівське", - повідомив Тимчук.

Він передає, що бойовики активно використовують заборонену Мінськими угодами важку артилерію: міномети, гармати, самохідні артустановки калібром вище 120 мм.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...