Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аваков анонсував нову патрульну поліцію ще в декількох областях України

Неділя, 26 липня 2015, 01:14

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відзвітував про роботу, яку було проведено в 11 областях України, щодо реформування міліції та повідомив про майбутні зміни.

Про це він написав у  Facebook.

Аваков назвав свою доповідь "Полиция. Шаги реформы" і розділив по пунктах і по територіях України:

"Київ:
- Нова патрульна поліція Працює з 4 липня (2000 поліцейських);
- 23 липня Відкрили офіс Департаменту патрульної поліції на вул. Народного ополчення. До кінця року відкриємо ще базу і ще один публічний офіс патрульної поліції на лівому березі Дніпра;
- До кінця року запустимо ще один проект - 600 нових дільничних поліцейських, з новим функціоналом і якістю поліцейського сервісу для людей.
- До кінця року зробимо один новий модернізований поліцейський відділок - той, що прийде на зміну пострадянському райвідділу міліції.
- Восени стартує програма відбору, тестів і навчання створюваного нового єдиного поліцейського спецназу КОРД (за образом американського SWAT)
- З серпня піде повна інтеграція в нову поліцейську систему міської чергової частини, колл-центру 102.

Київська область:
- Восени стартує програма відбору, тестів і навчання створюваного нового єдиного поліцейського спецназу КОРД (на основі американського SWAT);
- В Обухівському та Васильківському районі - у серпні - по системі, апробованого експеременту в Самбірському районі Львівщини - стартують зміни в системі патрулювання, забезпечують швидкість і якість реагування поліції на виклики. Як перший етап. Потім конкурсний відбір, навчання та імплементація в систему поліцейських сил нової якості, нових технічних засобів і систем - у новій схемі функціонування поліції в районному центрі.

Одеса:
- З 1 липня проходять навчання перші 400 патрульних поліцейських, випуск яких відбудеться 27 серпня.
- Триває прийом конкурсних заявок на ще 400 місць другого потоку патрульних поліцейських - до 7 серпня. На зараз подано 1358 заявок (більше ніж 1:3). Після конкурсного відбору другий потік завершить навчання орієнтовно до 25 вересня. І в Одесі буде функціонувати 800 нових патрульних поліцейських.

Львів:
- З 25 червня і другим потоком з 7 липня проходять навчання, що пройшли конкурсний відбір перші 411 майбутніх патрульних;
- Для повного комплектного набору по Львову в 600 патрульних - у третьому потоці будуть набрані ще 189 курсантів. Конкурсний відбір заявок завершиться 7 серпня. На сьогодні подано 1899 анкет (конкурс 1:10);
- Випуск перших двох потоків патрульних у Львові відбудеться 28 серпня і 26 вересня.

Львівська область:
- У розвиток Самбірського експерименту - додали коштів і, - система змін пошириться на "кущ" навколо Самбора - крім Самбоского району - Старосамбірський, Турківський, Мостиський райони;
- Аналогічно запускається реформа і зміни з інвестуванням в нову систему в Жовківському районі.

Харків:.
- З 16 липня і другим потоком з 23 липня проходять навчання, що пройшли комплексний відбір перші 536 майбутніх харківських патрульних;
- Для повного комплектного набору по Харкову в 1000 патрульних - у третьому потоці будуть набрані ще 464 курсанта. Конкурсний відбір заявок завершиться 7 серпня. На сьогодні подано 1724 анкети (конкурс більш ніж 1:3);
-Випуск Перших Харківських патрульних відбудеться 19 вересня.
- Дзержинський район. До кінця року - зробимо нову модернізовану поліцейську дільницю - ту, що прийде на зміну пострадянському райвідділу міліції;

Харківська область:
- Нововодолазький район. Перший етап реформи за "Самбірський типом" з інвестуванням і імплементацією нових систем - стартуємо в серпні.

Донецька область:
- Краснолиманський район. Перший етап реформи за "Самбірський типом" з інвестуванням і імплементацією нових систем - стартуємо в серпні.

Луганська область:
- Сватівський район. Перший етап реформи за "Самбірський типом" з інвестуванням і імплементацією нових систем - стартуємо в серпні.

Закарпатська область:
- Набір в нову патрульну поліцію дебютної єдиної поліцейської конгломерації Ужгород-Мукачево і сполучає міста траси - стартує 27 липня і завершиться 11 серпня. Буде набрано 230 курсантів - майбутніх поліцейських патрульних.

Дніпрпетровськ:
- Набір в нову патрульну поліцію Дніпропетровська стартує 27 липня і завершиться 14 серпня. Буде набрано 1100 курсантів - майбутніх поліцейських патрульних.

Миколаїв:
- Набір в нову патрульну поліцію Миколаїв уже стартував з 15 липня і завершиться 7 серпня. Буде набрано 600 курсантів - майбутніх поліцейських патрульних. На сьогоднішній день подано 2138 анкет (конкурс більш ніж 1:3,5)

Луцьк:
Починаємо! Побачимося у вівторок 28-го - буду разом з Олександром Фацевичем. Не може шеф Київського патруля пропустити запуск нової поліції на Волині, в рідному йому Луцьку! Набирати будемо 160 курсантів - майбутніх поліцейських патрульних.

Хмельницький:
- Набір в нову патрульну поліцію Хмельницького стартує в серпні (дату оголошу трохи пізніше). Буде набрано 250 курсантів - майбутніх поліцейських патрульних", - написав Аваков.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування