Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ: про долю рідних затриманого майора із РФ можемо тільки здогадуватися

Середа, 29 липня 2015, 17:00

Служба безпеки не змогла зв'язатися з родиною військового Збройних сил РФ Володимира Старкова після його затримання.

Про це повідомив на брифінгу у середу глава СБУ Василь Грицак.

"Ми спробували звязатися з сім'єю Старкова після його затримання, однак їх вже не виявилося на місці можливого перебування, тому ми можемо лише здогадуватися, де вони зараз і що з ними. Я звертаюся до офіцерів РФ - не виконуйте незаконних наказів", - сказав Грицак.

Він також видав детальну інформацію про особу Старкова:

"Нами встановлено що Старков Володимир Олександрович народився 29.04 1978 року у місті Зуєвка Кіровської області РФ. Після закінчення середньої №37 в місті Зуєвка, у 1996 році вступив до Кіровського воєнного авіаційного училища і після закінчення його у 1999 році був розподілений в Головне ракетно-артилеристське угруповання, а потім проходив службу у різних частинах ЗС РФ. Де-юре на цей час проходить службу у військовій частині міста Новочеркаськ Ростовської області на посаді начальника служби ракетно-артилеристського озброєння. Військове знання - майор. Номер Ф549345".

За словами Грицака, дружина Старкова, яка має дівоче прізвище Овсяннікова, обіймає посаду техніка відділу організації та виробництва в одній з військових частин ЗС РФ. Подружжя має двох неповнолітніх синів.

"Сім'я зареєстрована за адресою: Хабаровський край, Амурський район, селище Тейфін", - зазначив глава СБУ.

За словами Грицака, перед переправленням в Україну Старков за стандартною схемою для усіх російських військових здав російські документи і після прибуття на Донбас отримав в угрупованні "ДНР" посвідчення, де взяв собі дівоче прізвище дружини.

 Фото УП

Разом із документами Старкова на брифінгу було продемонстровано документи водія КаМАЗа зі зброєю, який є членом угрупування "Оплот" і був затриманий разом із майором ЗС РФ.

Також у машині було знайдено накладні з повним переліком зброї, що перевозилася.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування