Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Одещині невідомі обстріляли людей з рушниці. Є поранені

Субота, 4 липня 2015, 13:57

У м.Рені (Одеська обл.) троє невідомих осіб з рушниці стріляли по людях. Внаслідок стрілянини постраждало троє громадян.

Про це повідомили у прес-службі облуправління МВС.

"О пів на шосту ранку до Ренійського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що на вул.Комсомольській біля диско-бару троє невідомих здійснили декілька пострілів з рушниці у бік людей, після чого зникли у невідомому напрямку", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок стрілянини троє громадянин отримали поранення ніг та госпіталізовані до медичного закладу.

Встановлено, що зловмисники під’їхали до розважального закладу на автомобілі марки "Опель Вектора". Один з пасажирів вийшов з салону з мисливською рушницею та зробив два постріли у напрямку сходів, внаслідок чого дріб потрапив у кут сходів і рикошетом влучив у нижні кінцівки трьом відпочиваючим.

Особи двох зловмисників встановлено: ними виявилися жителі м.Рені, віком 25 та 26-років. Заходи щодо встановлення третього співучасника події тривають.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. За скоєне зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років", - зазначили в міліції.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування