Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

США платитимуть зарплату команді Саакашвілі

Понеділок, 6 липня 2015, 14:08

Американські поліцейські з Каліфорнії готуватимуть майбутню поліцію Одеси, а США платитимуть зарплату працівникам Одеської обласної державної адміністрації.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав голова ОДА Михеїл Саакашвілі за підсумками своєї зустрічі з послом США в Україні Джеффрі Пайєттом у понеділок.

"Домовилися, що американські поліцейські з Каліфорнії будуть тренувати нову Одеську поліцію. Також, в рамках Одеського антикорупційного натиску, американський уряд погодився дати кошти на заробітні плати новій команді Саакашвілі", – повідомив губернатор.

Сегодня Глава Одесской ОГА Михаил Саакашвили провел встречу с Послом США Джеффри Пайеттом. Договорились, что американски...

Posted by Mikheil Saakashvili on Monday, July 6, 2015

У прес-службі Посольства США  "Українській правді" також додали, що йдеться про фінансування антикорупційної ініціативи.

"Ми фінансуємо антикорупційну ініціативну групу українських і міжнародних експертів при губернаторі і запускаємо нову антикорупційну програму грантів для розширення і поглиблення нашої співпраці з партнерами з громадянського суспільства", - сказано в повідомленні.

Як відомо, раніше Саакашвілі заявляв, що отримує в США зарплату у розмірі майже 200 тисяч доларів на рік.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування