У Києві в парку стріляли, двоє поранених

Середа, 8 липня 2015, 10:57

У Києві вночі в парку Нивки з пістолета розстріляні двоє перехожих.

Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

Подія сталася в Києві пізно ввечері, 07.07.2015 на проспекті Перемоги в парку Нивки.

Вранці у середу управління МВС у Києві повідомило, що в резульаті події 24-річного хлопця доставили до лікарні з вогнепальним пораненням лівого плеча та правого бедра.

"За інформацією свідків з’ясовано, що близько 22 години потерпілі поверталися з метро "Нивки" за місцем проживання. При собі мали дві сумки з ноутбуками. Неподалік метро "Берестейська" з парку "Нивки" вибіг невідомий та намагався вирвати одну з сумок. 24-річний потерпілий завадив йому це зробити і відштовхнув у бік. Після цього нападник дістав предмет, схожий на пістолет, здійснив кілька пострілів у напрямку молодих людей, а потім побіг у напрямку парку", - сказано у повідомленні.

Зараз обоє потерпілих знаходяться в реанімаційних відділеннях лікарняних закладів.

Зібрані відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчим відділом Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві відкрито кримінальне провадження за ст. 15 та ст. 115 КК України "Замах на вбивство".

Розпочато досудове розслідування. Проводяться розшукові заходи, спрямовані на встановлення та затримання особи, причетної до вчинення цього кримінального правопорушення.

Столична міліція звертається до громадян: хто може надати будь-яку корисну для слідства інформацію з цього приводу, звертайтеся до Шевченківського РУ ГУМВС України в місті Києві ( м. Київ, вул. Герцена, 9, тел. 486-03-06) або телефонуйте на спецлінію "102".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування