Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Штаб АТО: Бойовики готують провокації, шиють українську форму

Понеділок, 10 серпня 2015, 14:32

Близько 200 комплектів військової форми українського зразка шиють зараз на підконтрольній бойовикам частині Луганської області для використання в провокаційних діях.

Про це сказав заступник керівника штабу АТО Костянтин Соколов на брифінгу в Краматорську, повідомляє  "ОстроВ".

"На даний момент, за нашою інформацією, в Свердловську Луганської області на комбінаті шиються 200 комплектів такої ж форми, яку ви бачите на мені, для проведення масових провокацій і провокаційних дій з подальшим обвинуваченням Збройних Сил України", - заявив Соколов.

"Ці кричущі факти кажуть про те, що терористи зі своїми російськими кураторами не припиняють спроб дестабілізувати ситуацію в регіоні і здійснювати спроби зриву Мінських домовленостей", - заявив він.

Відповідаючи на запитання журналістів, чи можливе відновлення повномасштабних військових дій найближчим часом, він підкреслив:

"Я можу вам сказати тільки одне, що з української сторони повномасштабні військові дії не плануються, не планувалися і не будуть плануватися. Ми стоїмо на тому, щоб чітко дотримуватися виконання Мінських угод. Але ми готові реагувати на ті виклики і загрози, які перед нами ставить противник".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування