Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Росії на кордоні з Україною навчання з "прицільного бомбометання"

Середа, 12 серпня 2015, 11:09

Міністерство оборони РФ проводить біля кордону з Україною в Ростовській області навчання армійської авіації з "прицільного бомбометання".

Про це повідомили в російському міноборони, передає Уніан.

"У Південному військовому окрузі проводяться планові літнотактичні навчання (ЛТУ), в яких задіяно понад 300 пілотів, бортових фахівців та спеціалістів наземних служб авіаційних військових частин 4 армії ВПС і ППО, дислокованих в Ростовській області. У вченні задіяно близько 20 літальних апаратів, серед них фронтові бомбардувальники Су-24М, транспортні вертольоти Мі-8 і транспортно-десантні Мі-26 ", - йдеться в повідомленні.

Під час польотів на авіаційний полігон "Копанської", розташований в Краснодарському краї, екіпажам фронтових бомбардувальників Су-24М належить виконати "прицільне бомбометання по повнорозмірних цілях, що імітує інженерні укріплення, живу силу і техніку умовного противника. Бомбометання буде проходити на висотах від 500 м до 2 км".

"Крім практичного бомбометання, льотчики відпрацюють прийоми відходу від засобів протиповітряної оборони умовного противника", йдеться в повідомленні.

У ході навчань екіпажі армійської авіації здійснять близько 50 вильотів вертольотів, при цьому відпрацюють завдання з доставки особового складу, майна та важких вантажів на зовнішній підвісці до місця проведення навчання, посадку на непідготовлені майданчики, а також пошук та евакуацію постраждалих. Пілоти діятимуть в обстановці, максимально наближеній до бойової, підкреслюють в міноборони РФ.

Раніше в Россі на Балтійському флоті проходили спільні збори з бомбардувальної та ракетної підготовки авіації ВМФ. У зборах брали участь понад 20 екіпажів з Балтійського, Північного, Чорноморського і Тихоокеанського флотів, а також 859 Центру бойової підготовки і перенавчання льотного складу.

На бомбардувальниках були прикріплені бомби з написом "На Берлін".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: