Єремеєв помер у лікарні за кордоном - джерела

Середа, 12 серпня 2015, 19:50

Народний депутат, керівник депутатської групи "Воля народу" Ігор Єремеєв, який раніше отримав черепно-мозкову травму, помер у закордонній лікарні.

Про це повідомляють кілька джерел Української правди.

Згідно з інформацією, депутат перебував у комі протягом 3 тижнів.

"Українська правда" намагається підтвердити цю інформацію у прес-секретаря політика, але його телефон поки не відповідає.

Водночас народний депутат групи "Воля народу" Володимир Литвин підтвердив агентству "Інтерфакс-Україна", що Єремєєв помер у середу в другій половині дня в одній з клінік Швейцарії.

"Це трагічна правда. Кілька годин тому Ігор Єремеєв пішов з життя", - сказав Литвин.

За його словами, Єремєєв перебував на лікуванні в одній з клінік Швейцарії. "Ми зараз шукаємо можливість вилетіти в Цюріх", - зазначив політик.

Як відомо, Єремеєв отримав травму під час їзди верхи. Вдень 26 липня він перебував у реанімаційному відділені Луцької міської клінічної лікарні, потім його планували перевезти до Києва. 

28 липня політика доставили на лікування за кордон, в одну з європейських клінік.

Єремеєв був обраний по виборчому округу №23 (Волинська область).

Він очолював депутатську групу "Воля народу" у Верховній Раді і разом з іншим депутатом цієї групи Степаном Іваховим був співвласниками промислової групи "Континіум", яка займається торгівлею, нафтопереробкою та володіє однією з найбільших мереж АЗС - WOG.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування