ДФС реструктуризувала борг "Укрнафти": під 36% річних

Вівторок, 18 серпня 2015, 12:30

Державна фіскальна служба реструктуризувала борг компанії "Укрнафта"  на 5 місяців під 36% річних, що становить 1,792 млрд гривень.

Про це йдеться у повідомленні ДФС.

Як наголошується, минулого тижня після підписання відповідної угоди надійшов перший платіж від ПАТ "Укрнафта" загальною сумою 200 млн гривень.

"На час періоду реструктуризації боргу, активи компанії "Укрнафта" (на суму податкового боргу) виступають у якості податкової застави. У разі, якщо борг не буде погашено вчасно, ДФС має право на реалізацію цієї застави", - йдеться у повідомленні.

У ДФС також повідомили, що станом на 17 серпня 2015 року загальний податковий борг суб'єктів підприємницької діяльності перед державним бюджетом становить понад 55 млрд гривень, в тому числі 7 млрд гривень -  в зоні АТО, та 1,8 млрд гривень - в АР Крим та Севастополі.

"12 млрд гривень податкового боргу вже підлягли реструктуризації. Державна фіскальна служба України застосовує всі можливі заходи з метою погашення існуючої заборгованості", - повідомляє прес-служба.

Раніше повідомлялося, що Державна фіскальна служба має намір реструктуризувати ПАТ "Укрнафта" понад 8 млрд гривень боргів за податками.

Економічна правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування