Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В зоні АТО почне роботу оновлений КПП - Жебрівський

Неділя, 23 серпня 2015, 02:30

23 серпня о 6.00 почнеться пропуск через оновлений контрольно-пропускний пункт в'їзду/виїзду в зоні АТО "Зайцеве" у напрямку Артемівська.

Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.

"Роботи з оновлення КПВВ "Зайцеве" в напрямку міста Артемівська завершені. Особисто пересвідчився: тут все готово для того, щоб 23 серпня з 6-ї ранку розпочати пропуск. Сам пункт побудований за польським варіантом: розширено транспортну смугу, створено спеціальні "кишені" для заїзду машин", - написав  він.

Очікується, що пропускна здатність КПВВ зросте у 2-3 рази.

КПВВ обладнаний усіма зручностями, а також обнесений залізобетонними плитами, на яких розвішані банери з написами "Україна любить тебе!", "Україна тебе чекає!". 

Роботи з оновлення КПВВ «Зайцеве» в напрямку міста Артемівська завершені. Особисто пересвідчився: тут все готово для тог...

Posted by Павло Жебрівський on 22 серпня 2015 р.

Раніше Жебрівський висловив думку, що великі черги у пунктах пропуску виникають, через те що люди з окупованих територій намагаються купити значно дешевші товари на вільній від бойовиків території. У зв’язку з цим він пропонує відкрити біля пунктів пропуску на лінії розмежування логістичні центри – аналоги торговельних баз для роздрібної торгівлі продуктами.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: