Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк: Агресора треба зупиняти, а за свободу – боротися

Неділя, 23 серпня 2015, 18:58

Свобода і незалежність не даються даром, за них треба боротися, і Україна не дасть, щоби у наших морях мили чоботи чужі солдати.

Про це заявив глава уряду Арсеній Яценюк 23 серпня у "10 хвилинах з прем'єр-міністром" з нагоди річниці Незалежності.

Яценюк зазначив, що українці "ніколи не марили загарбати чуже, ніколи не мріяли про те, щоби мити солдатські чоботи у чужих морях".

"Незалежність для українців – це свобода, несприйняття диктату і насильства. У нас не буде царів, імператорів і диктаторів. Революція Гідності стала підтвердженням нашого прагнення до не фасадної демократії", - додав він.

При цьому, говорячи про агресію Росії, Яценюк зазначив: "Історія після Другої світової війни ще не знала такої підступності, коли країна, яка давала іншій країні гарантії захисту і територіальної цілісності, напала на неї, окупувала частину території, вела проти неї війну і постійно розмахує при цьому ядерною дубиною, загрожуючи усьому світу".

"Це реальність, в якій Україна живе і бореться останні півтора роки… Оббріхування України перетворилося на індустрію, де обертаються мільярди доларів. Це дуже небезпечна, людоненависницька  індустрія", - зазначив Яценюк.

При цьому він підкреслив: "Агресора не можна ублажати. Його треба зупиняти".

"Маємо вести боротьбу з сумнозвісним "все пропало, всі зрадили", з уламками поваленого режиму, котрі чіпляються за награбоване, за відібрані в них заводи, свердловини, за можливість маніпулювати телеканалами і політиками", - додав Яценюк.

За його словами, українці ще миряться з корупцією та ухиляються від сплати податків.

"Мусимо завершити найважчу реформу – мислення", - зазначив прем'єр і додав, що наразі закладено підвалини важливих змін, стіни яких ще зводяться, "але ці зміни вже є незворотними".

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: