Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тищенко вдалася до махінацій, аби отримати посаду в МВС – Лещенко

Четвер, 27 серпня 2015, 22:51

Керівник Управління МВС із забезпечення повернення активів, одержаних злочинним шляхом, Олена Тищенко вдалася до махінацій, аби отримати посаду.

Про це пише у своєму блозі на "Українській правді" депутат БПП Сергій Лещенко.

Раніше повідомлялося, що Тищенко має у своєму резюме близько 9 років роботи у Раді, хоча більшу частину цього часу вона жила за кордоном.

Тепер, за словами Лещенка, виявилося, що перед призначенням у МВС "Тищенко зробила дивний кар'єрний кульбіт".

"Протягом трьох (!) днів, 22-25 червня 2015 року вона попрацювала штатним помічником-консультантом нардепа Тетяни Чорновіл з "Народного фронту". Запитання: навіщо Тищенко влаштовується на роботу в парламент, щоб через півтижня звідти звільнитися та піти працювати в МВС?" – написав депутат БПП.

"Відповідь: Тищенко могла це зробити, щоб уникнути проходження... спецперевірки перед влаштуванням на державну службу в Міністерство внутрішніх справ", - додав він.

"Річ у тім, що посада помічника-консультанта депутата належить до четвертої категорії державної служби, і при влаштуванні на неї немає потреби проводити спецперевірку", - пояснив Лещенко.

"А посада начальника Управління МВС є третьою категорією державної служби – і тут спецперевірки не уникнути. Але якщо ти остерігаєшся, що спеціальна перевірка виявить неподобства, то є спосіб, як обійти вимогу закону", - додав він.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування