Нова організація Азарова відреклася від Януковича і закликала його посадити

Понеділок, 3 серпня 2015, 14:50

Колишній прем'єр України Микола Азаров, який у понеділок оголосив про створення "комітету порятунку України", не залучатиме до його роботи екс-президента Віктора Януковича.

Про це Азаров сказав на прес-конференції в Москві, повідомляє УНІАН.

"Коли ми на комітеті обговорювали це питання, то ми прийняли рішення, що до складу комітету не повинні входити ті, хто був близько зв'язаний з попереднім президентом України. На цьому етапі питання вирішене і закрите", – Азаров.

У свою чергу, екс-депутат Верховної Ради, член "комітету порятунку України" Ігор Марков заявив, що "спілкування з Януковичем" доручено йому.

"Я вважаю, що цей чоловік винен не менше, а можливо, і більше в тому, що сталося в Україні... Місце йому – на одній лаві підсудних разом з Порошенком і з усіма тими, хто сьогодні заправляє всім у Києві", – сказав Марков.

Він заявив, що "комітет" робитиме все для торжества відплати стосовно Януковича і попросив повідомити його місцезнаходження, "якщо хтось знатиме про це".

Як відомо, одеський сепаратист Марков за часів Януковича був позбавлений депутатського мандату і провів у СІЗО чотири місяці.

В понеділок Азаров заявив, що "комітет" висуватиме в президенти України скандального регіонала Володимира Олійника.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування