Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ має документи із підписами про вручення підозр росіянам за вторгнення на Донбас

Середа, 5 серпня 2015, 18:34

Українська сторона має документи із підписами росіян, які отримали підозру від Служби безпеки України в розв’язанні військового конфлікту на Донбасі.

Про це в ефірі "5 каналу" заявив головний військовий прокурор України Анатолій Матіос.

"З 28 липня поточного року до вчорашнього дня, тобто – до 4 серпня належним чином за допомогою міжнародної компанії, яка взяла на себе ці функції передачі відповідного пакету підозр кожному окремо громадянину Російської Федерації: начальнику Генштабу, а також 10 встановленим десантникам Російської Федерації вручені ці підозри", - заявив він.

"З отриманням українською стороною документів, які це підтверджують. Із підписами осіб, які отримали ці документи", - підкреслив він.

Начальнику Генштабу Збройних сил РФ Валерію Герасимову, а також десятьом російським військовослужбовцям оголосили підозру за розв’язання військового конфлікту на Донбасі, повідомив на брифінгу начальник головного слідчого управління Служби безпеки Григорій Остафійчук.

За його словами, військовослужбовці Збройних сил Росії спланували та організували вторгнення на територію України. Усім військовим злочинцям було направлено підозри. Також їх оголосять у міждержавний та міжнародний розшук. 

У свою чергу, у Міноборони РФ уже відповіли, що їм нічого не відомо стосовно висунутих звинувачень з боку Служби безпеки України. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: