Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прес-центр АТО: Бойовиків можуть замінити російські військові

Середа, 5 серпня 2015, 20:25

У прес-центрі АТО заявляють, що серед бойовиків окупованої частини Донбасу зростає невдоволення фінансовим забезпеченням, не виключено, що їх можуть замінити кадровими російськими військовими.

Про це повідомив речник АТО Анатолій Стельмах.

"За нашими оперативними даними, серед місцевих бойовиків постійно зростає невдоволення фінансовим забезпеченням. Як наслідок погіршується дисципліна, виникає соціальне напруження, яке вже не контролюють російські військові радники", - зазначив Соколов.

"Тож на тимчасово не підконтрольній Україні території постійно виникають надзвичайні ситуації за участю бандитів та цивільного населення", - додав він.

Як приклад, він навів ситуацію, яка сталася 31 липня у селищі Ювілейне, що на Луганщині.

Там, за його словами, озброєні бандити у стані алкогольного сп’яніння на БТРі вщент розтрощили два автомобілі місцевих жителів, після чого влаштували стрілянину.

"Для розслідування цього інциденту до Луганську нещодавно прибула комісія з Російської Федерації у складі 7 чоловік. Російські ляльководи, відкрито розмістились у готелі "Дружба" та намагаються хоч якось вгамувати власноруч випещених нелюдів", - зазначив Стельмах.

"Проте усвідомлюючи безперспективність цього процесу, росіяни вже розглядають варіанти повного заміщення бойовиків на кадрових військових з Росії, для яких планується оформлювати відповідні документи", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування