Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Полторак анонсував нові надходження військової техніки

Неділя, 13 вересня 2015, 18:18

До кінця поточного року очікується надходження до армії понад 400 одиниць військової техніки.

Про це 13 вересня заявив глава Міноборони Степан Полторак, повідомляє прес-центр МОУ.

"Цей процес не припиняється, є відповідне державне оборонне замовлення, яке виконується в повному обсязі... Заводи, які працюють на ЗСУ, значно покращили свою роботу. У порівнянні з минулим роком, практично усі вони виконують взяті зобов’язання. Ми очікуємо, що до кінця року понад 400 одиниць військової техніки, в тому числі модернізованої, надійдуть в підрозділи Збройних Сил України", - заявив Полторак.

Також Полторак зазначив, що перемир 'я на Донбасі зберігається, обстріли спостерігаються лише поодинокі та зі стрілецької зброї.

"Останнім часом зона проведення АТО перебуває у стабільному стані. … Перемир'я на фронті в цілому зберігається", - констатував Полторак. За його словами, це дає змогу зосередитися на забезпеченні та підготовці війська.

"Це дає нам можливість краще підготувати й особовий склад, і техніку. Звичайно, передбачити в подальшому дії терористичних угрупувань дуже важко. Ми цей момент використовуємо для того, щоб забезпечити армію, підготуватися до зими, а також підготувати особовий склад, який сьогодні є і із зони АТО, і у нас практично всі полігони забиті особовим складом, де вони проводять навчання", - зазначив Полторак.

Українська правда, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: