Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Затримали офіцера управління контррозвідки СБУ

Четвер, 17 вересня 2015, 14:29

Військова прокуратура спільно зі Службою безпеки затримали заступника керівника регіонального підрозділу Департаменту контррозвідки управління контррозвідки СБУ за підозрою в отриманні хабара.

Під час колегії Служби безпеки 17 вересня затримано заступника керівника регіонального підрозділу Департаменту контррозвідки Служби безпеки України за систематичне одержання неправомірної вигоди.

Як повідомили в СБУ, полковник прибув на Колегію через годину після отримання чергового задокументованого хабара.

Слідчі внутрішньої безпеки СБ України та Головної військової прокуратури Генеральної прокуратури України затримали його у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України за матеріалами внутрішньої безпеки спецслужби.

Під час відомчої Колегії Голова СБУ Василь Грицак оприлюднив відеодокази систематичного одержання хабарів цим офіцером регіонального підрозділу Департаменту контррозвідки.

За словами Грицака, це вже сімнадцятий співробітник, затриманий за хабарництво чи за зраду національним інтересам, шпигунство та інші злочини. "Ми будемо продовжувати цю роботу до тих пір, доки не очистимо Службу – іншого виходу у нас немає", – підсумував він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...