Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Голова Державіаслужби повернувся до роботи після скандалу із Саакашвілі

Середа, 2 вересня 2015, 17:21

Голова Державіаслужби Денис Антонюк повернувся до виконання обов'язків.

Цю інформацію "Українській правді" підтвердили у прес-службі Мінінфраструктури.

Антонюк був відсторонений "до закінчення службового розслідування", яке почали після скандального засідання комісії Державіа, де стався скандал між Антонюком і головою Одеської ОДА Михеїлом Саакашвілі.

Прес-секретар Державіа Наталія Терлецька в ефірі каналу 24 повідомила, що "в розпорядженні Кабміну було написано, що його (Антонюка – ред.) відсторонено до завершення розслідування. Розслідування завершене".

В прес-службі Мінінфраструктури пояснили "Українській правді", що результати розслідування уже передали в Кабмін і він ухвалить остаточне рішення.

Як відомо, 26 червня голова одеської ОДА Михеїл Саакашвілі різко розкритикував Антонюка через прийняті Державіаслужбою рішення про допуск та недопуск низки авіакомпаній на ринок України і зокрема – Одеси.

Наступного дня президент Петро Порошенко заявив, що Антонюк буде відсторонений, а у його відомстві проведуть службове розслідування.

Пізніше Антонюк написав генпрокуророві Віктору Шокіну заяву про незаконне відсторонення себе від посади через неправомірні, за його словами, дії одеського губернатора Михеїла Саакашвілі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування