Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Перед зустріччю з Обамою Путін порадився з силовиками

П'ятниця, 25 вересня 2015, 14:01

Президент Росії Володимир Путін провів оперативну нараду з постійними членами Ради безпеки РФ.

Про це в п'ятницю повідомляє прес-служба Кремля.

"Відбувся детальний обмін думками в контексті майбутнього виступу президента на засіданні Генасамблеї ООН в понеділок. Також йшла мова про становище на Близькому Сході з упором на сирійську проблематику", - зазначено в повідомленні.

Прес-секретар глави РФ Дмитро Пєсков в свою чергу заявив, що у Путіна на вечір запланована одна міжнародна телефонна розмова, повідомляють РИА Новости.

Також Пєсков запевнив, що "питання протидії терористичним загрозам в Росії знаходяться під невсипущою увагою президента РФ".

Про це він повідомив, відповідаючи на питання про те, "чи не обернеться небезпекою для росіян масштабна діяльність президента по боротьбі з міжнародним тероризмом", передає ТАСС.

Раніше в Білому домі повідомили, що президент США Барак Обама погодився зустрітися з російським лідером Володимиром Путіним після "неодноразових запитів" російської сторони.

Зустріч Путіна з Обамою відбудеться в понеділок 28 вересня на полях 70-й сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку. Лідери двох держав не зустрічалися майже рік.

Коментарі російської та американської сторони про тему зустрічі різняться. Так, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що ключовим питанням буде ситуація в Сирії і, "якщо залишиться час", в Україні.

У Білому домі навпаки заявили, що Обама планує обговорювати з Путіним в першу чергу ситуацію в Україні та виконання "мінських угод".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: