Будинок Януковича на Оболоні виставлений на продаж

Середа, 9 вересня 2015, 12:52

Особняк колишнього президента України Віктора Януковича на Оболонській набережній, 33 виставлений на продаж за $ 1,3 млн, тобто 28,96 мільйонів грн.

Про це пише видання ABCnews.

Так видання під виглядом покупця зателефонувало ріелтору, що займається продажем об'єкта.

За її словами, будинок продається без ремонту і вимагає значних додаткових капіталовкладень. Проте, як повідомила ріелтор, у них вже є потенційний покупець.

"Ми зараз демонстрації жодні не робимо, у нас є вже покупець", - відреагувала вона на спробу ABCnews дізнатися про об'єкт більше.

 
 

При цьому вона сказала, що знизити ціну не вдасться. "Торгу не буде", - уточнила ріелтор.

Оголошення про продаж котеджу з'явилося у відкритому доступі ще на початку червня. У ньому сказано, що площа триповерхового будинку - 1200 кв. м, площа ділянки - 8 соток.

 
 
 

"Будинок високого рангу ... розташований в престижній частині Оболонського району і є складовою частиною елітного містечка, доступ на територію якого можливий лише мешканцям або гостям", - наводяться в оголошенні характеристики об'єкта.

Об'єкт являє собою ділянку з двома будівлями: житловий будинок і будинок для охорони та обслуговуючого персоналу. На території об'єкта передбачені паркувальні місця, внутрішній дворик, а також прямий вихід на Оболонську набережну і до Гольф-клубу.

 
 
 

Основна будівля складається з цокольного поверху, на якому розташовані спортзал, аквазона та технічні приміщення, 2 житлових поверхи з різними за розміром спальнями, кабінетом та вітальнею, а також мансарди із зимовим садом та ігровими кімнатами (карткові столи, більярд і т. П.) .

На цокольному поверсі обладнана і запущена автономна котельня, зроблена розводка опалення по будинку. Також на цокольному поверсі основної будівлі закінчені первинні роботи по створенню аквазони.

 

Будинок по Оболонській набережній, 33 вважався приналежним родині Віктора Януковича, хоча в ньому ніхто не жив. У січні 2015 року, за даними "Наші гроші", будинок не був заарештований, тому його змогли переоформити на нового власника - Ростомьяна Артура Хачатурович.

Видання пов'язує нового власника з Януковичем. До цього будинок і земля були оформлені на ТОВ "Кіївстройбуд", у свою чергу, належить ТОВ "Дім Лісника", - відоме своїм прямим співробітництвом з іншими об'єктами нерухомості, що належали родині Віктора Януковича.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...