Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики провокують військових із "сірої зони"

Вівторок, 13 жовтня 2015, 10:51

У спільному центрі з контролю і координації вогню заявляють, що бойовики  ведуть вогонь по українських військових з сірої зони, використовуючи глушники.

Про це повідомив прес-офіцер СЦКК підполковник Володимир Скоростецький.

Він розповів, що представники СЦКК зустрілися з командирами підрозділів сил АТО, які виконують завдання у районі Донецького аеропорту.

"Зі слів військовослужбовців, останнім часом бойовики здійснюють збройні провокації з використанням стрілецької зброї оснащеної глушниками. Диверсійно-розвідувальні групи противника намагаються підходити впритул до позицій сил АТО та вести вогонь в сторону українських воїнів із так званої "сірої зони", - повідомив Скоростецький.

"Також відмічались випадки використання зі сторони бойовиків військової техніки для провокування бійців АТО в цьому районі", - додав він.

Водночас він наголосив, що військовослужбовці підрозділів сил АТО, які виконують завдання в районі ДАП, суворо дотримуються умов Мінських домовленостей і режиму тиші.

"Вогонь у відповідь на провокації бойовиків ОРДО не відкривають", - зазначив він.

"Особовий склад здійснює інженерні роботи із обладнання районів оборони, охороняє підступи до позицій тощо", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...