ЦВК не пустила Добкіна на місцеві вибори

Неділя, 18 жовтня 2015, 22:42

Центрвиборчком відмовив у реєстрації кандидату у депутати Харківської облради Михайлу Добкіну, включеному до виборчого списку "Опозиційного блоку" першим кандидатом.

Про це йдеться у повідомленні ЦВК за підсумками засідання комісії 18 жовтня. 

"Після розгляду документів щодо реєстрації вищезазначених кандидатів у депутати встановлено наявність підстав для відмови в реєстрації окремих осіб", - зазначено у повідомленні. Зокрема, йдеться про Михайла Добкіна, "О.М. Гнєзділову  та А.В. Кобзаря, закріплених за територіальними виборчими округами № 63 та № 25 відповідно". 

Разом з тим ЦВК зареєструвала 105 кандидатів у депутати Харківської облради, включених до виборчого списку партії "Опозиційний блок" у Харківській області у багатомандатному виборчому окрузі. 

Харківську ОВК зобовʼязано видати представнику "ОБ" посвідчення відповідних кандидатів у депутати встановленої форми.

Також ОВК зобовʼязано до 19 жовтня провести повторне жеребкування щодо визначення номерів місцевих організацій партій для розміщення їх назв у виборчому бюлетені з виборів депутатів Харківської облради.

До 24 жовтня включно ОВК має забезпечити виготовлення виборчих бюлетенів та їх доставку усім дільничним виборчим комісіям. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News