Розпочався набір нової поліції Луганської області

Четвер, 29 жовтня 2015, 13:26

У Сєвєродонецьку Луганської області в четвер розпочався прийом заявок від бажаючих служити в новій патрульній поліції.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав депутат Верховної Ради від БПП і куратор створення нової патрульної поліції в Україні Мустафа Найєм.

Він нагадав, що майбутній департамент буде працювати в Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному.

Набір буде проходити щодня з 9:00 до 18:00 до 19 листопада у Сєвєродонецьку за адресою вул. Маяковського, 28 ("Льодовий палац") або цілодобово на офіційному сайті МВС.

Також можна звертатися за телефоном гарячої лінії +38 (0645) 700 500.

Поехали! Начался набор в самый восточный департамент Национальной патрульной полиции городов Северодонецк - Лисичанск - ...

Posted by Mustafa Nayyem on Thursday, October 29, 2015

Найєм уточнив у коментарі "УП", що в підсумку буде набрано 240 осіб. Вони пройдуть тести в Сєвєродонецьку, а навчатися будуть в Харкові. Орієнтовно навчання розпочнеться 25 січня.

Враховуючи ситуацію в області, навчання цих людей буде більш інтенсивним, ніж в інших регіонах і триватиме близько чотирьох місяців.

На сайті МВС уточнюється, що в нову поліцію запрошуються хлопці та дівчата віком від 21 до 35 років, з освітою не нижче повної середньої, водійськими правами, відсутністю судимостей, вільним володінням українською мовою, в хорошому фізичному і моральному стані.

Під час навчання майбутні поліцейські будуть отримувати стипендію, по його закінченні – гідну зарплату, нові уніформу та службовий автомобіль.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування