Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вибухи та пожежа на військових складах Сватового: двоє загиблих

Четвер, 29 жовтня 2015, 19:55

У Сватовому горять склади з боєприпасами.

Про це "112 Україна" повідомив заступник голови Луганської ВЦА Юрій Клименко.

"Уламки снарядів розриваються поблизу місця в самому місті, тобто влучення в будівлю магазину. На жаль, є інформація про загибель одного співробітника магазина. Інша інформація про жертви відсутня", - заявив він.

За його словами, пожежа почалася близько 19.30 на складах з озброєнням. "Осередок загоряння складає близько 300 на 300 м. На вказаних складах зберігається майже 3,5 тис. тонн боєприпасів. Детонація снарядів ускладнює ліквідацію пожежі", - повідомив замглави ОВЦА.

Крім цього Кліменко повідомив "Громадському ТБ" про чотирьох поранених. "Горять два будинки. Людей евакуюють у бік Кремневого та Троїцького. Також людей відправляють у підвали", - йдеться в повідомленні.

Чиновник також повідомив, що створено оперативний штаб, здійснюються заходи для ліквідації надзвичайної ситуації

Міський голова Сватового Євген Рибалко повідомив "Громадському ТБ", що займається евакуацією людей: "Я зараз евакуюю людей, там на базі вибухи "Ураганів", "Градів", "Смерчів".

На запитання, що стало причиною, він не зміг відповісти, лише сказав, що зараз відбувається ротація військових.

Мобільний зв'язок в місті відсутній.

Станом на 23:21 радник голови МВС Зорян Шкіряк повідомив про двох загиблих та трьох поранених внаслідок надзвичаної події у Сватовому.

(ОНОВЛЕНО). Пожежа на артскладах у Сватовому. Сватово. На жаль, попередньо вже двоє загиблих і троє поранених.Ситуація...

Posted by Зорян Шкиряк on 29 жовтня 2015 р.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...