Організатор "антимайдану" у Херсоні прийняла присягу в поліцейських курсантів

Понеділок, 5 жовтня 2015, 15:42

Колишня заступниця херсонського губернатора часів Януковича Ганна Пономаренко у неділю прийшла на складання першої присяги поліцейського курсантами університету у Херсоні.

Про це йдеться у повідомленні спільноти "Євромайдан" у Facebook.

Згідно з повідомленням, першу в Херсоні присягу українського поліцейського складали курсанти Херсонського факультету Одеського університету внутрішніх справ.

На опублікованих фото видно, що екс-організатор херсонського "антимайдану" Пономаренко стоїть серед президії у генеральській формі з багатьма відзнаками.

Чиновница сгонявшая «вчера» херсонцев на антимайдан, сегодня принимает присягу у полицейских курсантовЭкс-чиновница Хе...

Posted by ЄвроМайдан – EuroMaydan on Sunday, October 4, 2015

Представниця відділу кадрів факультету у телефонній розмові з "Українською правдою" пояснила, що Пономаренко на урочистості прийшла з власної ініціативи і у якості ветерана.

"Її ніхто навіть не запрошував, вона прийшла сама", – сказала представник вузу і додала, що екс-чиновниця наразі не займає жодної посади.

Пономаренко була заступником херсонського губернатора з серпня 2012 до лютого 2014 року. Була членом Партії регіонів.

Згідно з повідомленнями у ЗМІ, у розпал подій на Євромайдані вона була організатором і активним учасником херсонського "антимайдану", а також організовувала відправку "тітушок" у Київ.

"Ті, хто стоїть там, напроти (на Євромайдані – ред.) – це кучка нелюдей, яка прикрилася невідомо чим, у яких нема ні душі, ні серця, які прихистили біля себе таких же нелюдей і посилають їх проти мирних нормальних людей", – заявила вона під час одного зі своїх виступів на "антимайдані" у січні 2014 року.

Також вона зустрічалася з директорами шкіл і вимагала у них не відпускати учнів на акції протесту.

Після втечі Януковича Пономаренко, як стверджують місцеві ЗМІ, покинула Херсон і якийсь час проживала в окупованому Криму. У лютому 2015 року її знову побачили у Херсоні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News