Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС: Роти "Торнадо" вже не існує

П'ятниця, 9 жовтня 2015, 10:39

Міністерство внутрішніх справ перевело частину бійців розформованої роти патрульної служби міліції особливого призначення "Торнадо" в полк міліції "Миротворець" при Головному управлінні МВС у Київській області.

Про це "Українським новинам" повідомив прес-секретар обласної міліції Микола Жукович.

"Роти "Торнадо" вже не існує... частина бійців перевели в полк "Миротворець", у різні роти -"Київщина" тощо", - повідомив він.

Жукович зазначив, що всі міліціонери "Торнадо", яких перевели в інші підрозділи, пройшли спецперевірку і не є фігурантами в кримінальних провадженнях.

Крім того, Жукович назвав помилковими повідомлення в ЗМІ про нібито оточення правоохоронцями колишньої бази роти "Торнадо" в Боярці Київської області.

Як повідомлялося, Головна військова прокуратура завершила розслідування відносно підозрюваних у злочинах в зоні проведення антитерористичної операції міліціонерів роти "Торнадо".

Міліціонерів роти "Торнадо" ГУМВС України в Луганській області підозрюють у створенні злочинної організації та скоєнні, як члени цієї злочинної організації, на території Луганської області в зоні проведення антитерористичної операції, в період з грудня 2 014 по червень 2015 року, тяжких та особливо тяжких злочинів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: