Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Корбана захищатиме Мосійчука

Середа, 11 листопада 2015, 14:09

Адвокат Геннадія Корбана Оксана Томчук буде залучена до захисту нардепа від Радикальної партії Ігоря Мосійчука, звинуваченого в хабарництві.

Про це в ході судового засідання Печерського райсуду щодо продовження тримання під вартою Мосійчука заявили захисники нардепа.

Адвокат Леонід Сіваков заявив кореспонденту "Української правди", що залучити Томчук до цієї справи хотіли рідні нардепа.

"З нею вже є договір", - зауважив Сіваков.

Наразі головуюча суддя Лариса Цокол оголосила перерву до 19.00, бо Мосійчук і його захист заявили клопотання, що не знайомі з матеріалами справи і не знають, що наразі розглядає суд.

"Пане суддя, прошу оголосити перерву, щоб мені вручили матеріали справи і клопотання, яке тут розглядають. Хоча б три години потрібно, щоб мені вручили матеріали, я міг з ними ознайомитися і зустрітися з захистом", - зазначив Мосійчук.

Його адвокати також заявили, що не знайомі з клопотанням, який розглядає суд. Між тим прокурор Микола Наливайко заявив, що вручав у вівторок Мосійчуку всі матеріали, але він відмовився будь-що підписувати.

"Наливайко був вчора у мене, намагався щось дати, але без адвокатів я відмовився будь-що приймати", - зреагував на це Мосійчук.

Як відомо, Оксана Томчук захищає лідера партії "УКРОП" Геннадія Корбана.

Корбан перебуває під домашнім арештом цілодобово у Дніпропетровську до 31 грудня 2015 року.

Cоратника олігарха Ігоря Коломойського підозрюють зокрема в причетності до керівництва організованою злочинною організацією.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування