Поліція почне атестацію з наступного тижня, кличуть громадськість

П'ятниця, 13 листопада 2015, 08:49

Національна поліція з наступного тижня починає атестацію особового складу співробітників поліції Києва й Київської області.

До вівторка приймаються пропозиції громадськості щодо кандидатур в атестаційні комісії, повідомляє депутат від БПП Мустафа Найем у Facebook.

Він наголошує, що поки ще в жодній області не було переатестації міліціонерів, охочих стати поліцейськими, і спростовує чутки про те, що хтось уже пройшов "тести, співбесіди й навіть атестації й уже призначений поліцейським".

"У жодній області, починаючи з райвідділів і закінчуючи головкомами атестації, ще не проходили. Усі чинні співробітники працюють із приставкою в.о. або в тимчасових штатах і, формально кажучи, ще не є поліцейськими", - написав Найем.

"На даний момент тільки йде процес формування атестаційних комісій і підготовка до проведення тестів", - наголосив він.

"Починаючи з наступного тижня Національна поліція України починає атестацію особового складу співробітників поліції м. Києва й Київської області", - повідомив депутат.

Він наголосив, що атестаційні комісії будуть складатися, у тому числі, з представників громадськості.

"Я запрошую всіх своїх колишніх колег із громадського сектора, журналістів і громадських діячів узяти активну участь у формування цих комісій", - написав Найем.

"Пропозиції по кандидатах будуть прийматися від громадських, правозахисних організацій, міжнародних проектів технічної допомоги й засобів масової інформації до 17 листопада 2015 року", - повідомив він.

Для участі в роботі комісій організаціям необхідно до 17 листопада заповнити анкети.

"Основним завданням атестаційної комісії буде забезпечення якісного й прозорого процесу атестації співробітників поліції. Атестаційна комісія оцінює професійні й особистісні якості співробітника і приймає фінальне колегіальне рішення про його/її придатність до служби в поліції", - зазначає Найем.

Передбачається проведення співбесід зі співробітниками, які тимчасово виконують функції керівників підрозділів Національної поліції.

Переатестацію співробітників поліції Києва планується завершити до 31 грудня поточного року.

Вимоги до кандидатів: мотивація; бажання внести свій внесок у процес реформування правоохоронних органів; знання у сфері правоохоронної діяльності чи юриспруденції; бажано досвід роботи у правозахисній сфері, журналістиці чи сфері керування персоналом; готовність до роботи в режимі ненормованого робочого часу.

ВАЖНОЕ уточнение и объявление касательно Национальной полиции Украины. Буду благодарен за перепост!В последние дни я ч...

Posted by Mustafa Nayyem on Thursday, November 12, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування