Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ затримала людину, яка допомогла Януковичу забрати Межигір'я

Понеділок, 16 листопада 2015, 14:55

СБУ затримала на Донбасі колишнього директора підприємства, причетного до оборудки з привласненням державної резиденції "Межигір'я" колишнім президентом Віктором Януковичем.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України спільно з прикордонниками затримали у районі міста Курахове на Донеччині Геннадія Герасименка, який перебував у загальнодержавному розшуку", - сказано в повідомленні.

"Герасименко у 2007 році був директором ТОВ "Медінвесттрейд". Саме цьому підприємству було передано державний комплекс "Межигір’я" у селі Нові Петрівці. Це був один з етапів оборудки з привласнення резиденції екс-президентом Януковичем", - сказав він.

"Колишній директор Медінвесттрейд збирався втекти від українського правосуддя на територію тимчасово окуповану терористами. Затриманого вже доставлено до Генпрокуратури для проведення слідчих дій", - наголосили в СБУ.

Раніше співробітники СБУ затримали заступника керівника Державного управління справами часів екс-президента Януковича Василя Гулика. Гулик був одним із спільників Януковича при незаконному заволодінні ним землями Межигір’я і Сухолуччя, стверджують правоохоронці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування