Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Росіяни уникають контактів з українцями в штаб-квартирі НАТО - дипломат

Понеділок, 16 листопада 2015, 19:41

Російські дипломати уникають контактів з українськими колегами в штаб-квартирі НАТО в Брюсселі.

Про це розповів в.о. керівника місії України при НАТО Єгор Божок під час онлайн-конференції на сайті "Європейської правди".

"Що стосується контактів між нами, українськими дипломатами, в штаб-квартирі НАТО та дипломатами російської місії в Альянсі, яка незважаючи на те, що все практичне співробітництво і майже всі контакти були згорнуті, продовжує знаходитись і працювати на тому ж рівні, як і раніше, так от таких контактів на сьогодні немає. Тому що російські колеги таких контактів просто уникають", - сказав Божок.

"Думаю, що російським колегам просто немає чого нам сказати, тому що ми чітко розуміємо, що відбулося. І займатися пропагандою з нами, українцями, які знають правду, немає сенсу", - додав дипломат.

За словами Божка, загальна атмосфера в штаб-квартирі НАТО - це абсолютно повне нерозуміння дій російської сторони, невизнання і несприйняття їх.

Він також зазначив, що росіяни концентрують свої зусилля на роботу з іншими країнами, але вони цю роботу ніколи не хочуть проводити в тристоронньому форматі.

"Може, просто наміри і тактика полягає в тому, щоб цивілізований світ чув тільки російську риторику. І щоб ця російська риторика одразу не супроводжувалася відповідними коментарями, поясненнями і спростуваннями з українського боку. Якщо ви запустили пропагандистську машину, то всій цій машині легше працювати соло, ніж в дуеті або квартеті чи тріо", - зазначив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...