Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ляшко розпустив "тарифний Майдан" під Кабміном

Вівторок, 17 листопада 2015, 08:29

Під Кабінетом міністрів розібрали так званий "Тарифний Майдан", організований лідером Радикальної партії Олегом Ляшком.

Джерела "Української правди" повідомляють, що в понеділок ввечері Арсеній Яценюк і Олег Ляшко домовилися про зняття наметів під будинком уряду, за що Ляшко нібито отримав гроші.

Як повідомив сам Ляшко у Facebook, акцію призупинили з міркувань безпеки.

"З багатьох джерел знаю про високий рівень терористичної загрози з боку проросійських бойовиків, які з метою дестабілізації ситуації в Україні планують вчинити ряд терористичних атак і провокацій у Києві та великих містах країни. Однією з потенційних цілей є масові заходи, які проводять РПЛ та інші демократичні сили і які є вразливими до терористичних ризиків", - заявив він.

"Радикальна партія прийняла важке, але відповідальне рішення достроково згорнути наметове містечко Тарифного Майдану на час ескалації ситуації на фронті і загрози терористичних актів і перейти до іншої форми протесту. Від сьогодні по всій країні стартує збір підписів проти здирницьких тарифів", - повідомив Ляшко.

Ляшко розпустив "тарифний Майдан". Фото Лариси Сарган

Він наголосив, що його партія продовжує вимагати від влади зниження тарифів, збільшення норми споживання газу під час опалювального сезону з 200 до 400 куб м, ліквідації "Нафтогазу" і НКРЕКП – і обрані до місцевих рад члени партії будуть ініціювати "відповідні звернення до президента, уряду і парламенту".

Протягом місяця під стінами Кабінету міністрів України стоїть Тарифний Майдан. Ні в дощ, ні в холод акція не припинилась...

Posted by Олег Ляшко on Monday, November 16, 2015

У свою чергу, депутат Сергій Каплін пише, що "відбулися перемовини між "радикалами" та Яценюком, результат – за ніч тарифний майдан розібрано".

За твердженням Капліна, "2 мільйони доларів – така ціна зливу тарифного майдану". "Інформація від одного з депутатів РПЛ. Спонсори зливу – бізнес партнери Яценюкі Ахметов", - заявив він.

"На місці радикальної боротьби – дрова, піддони та символічне сміття", - пише він у вівторок вранці у Facebook.

Тарифний майдан Ляшка за ніч РАДИКАЛЬНО зник!!!Відбулися перемовини між "радикалами" та Яценюком. Результат - за ніч т...

Posted by Сергій Каплін on Monday, November 16, 2015

"Інформацію про зустріч Ахметова, Яценюка та Ляшка мені повідомили вчора. Я звернувся з вимогою залишатися на місці і продовжувати боротьбу. Проте гроші про злив, очевидно, вже отримані та поділені", - заявляє Каплін.

Тарифный майдан Ляшка вмирає. Фотохроніка. Майдан простих людей стоїть і стоятиме!!! Вони бояться річниці чи роковини ...

Posted by Сергій Каплін on Monday, November 16, 2015

"Ну й Бог з ними, з радикалами! Партія простих людей не йде і продовжує боротьбу на нашому непродажному, не ручному та незручному для влади Майдані простих людей", - додав він.

Як відомо, Каплін також ініціював акції поблизу Кабміну.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування