Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бійки на ножах у центрі Львова: один юнак загинув, трьох поранено

Середа, 18 листопада 2015, 09:51

В центрі Львова сталися дві сутички між групами молодих людей, в результаті яких один юнак загинув, ще троє отримали ножові поранення.

Про це у середу інформує прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Зазначається, що 18 листопада, о 01.20 біля Оперного театру, виникла бійка між групою молодих людей, серед яких була дівчина. Під час сутички двоє львів’ян віком 17 та 18 років отримали ножові поранення і були госпіталізовані в лікарню.

За цим фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею "хуліганство, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом", що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Цієї ж ночі близько 02.30 на проспекті Свободи 28 між молодими людьми, особи яких встановлюються, виникла бійка, під час якої ножові поранення отримало двоє львів’ян віком 18 та 19 років. Один з юнаків від отриманого поранення помер до приїзду медиків, іншого госпіталізовано.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею вбивство.

Правоохоронці просять зголоситися можливих очевидців даних злочинів, щоб оперативно встановити особи зловмисників.

Крім того, 18 листопада о 3:40 невідомі підпалили дільничний пункт поліції на вулиці Айвазовського у Львові.

В приміщення опорного пункту, який знаходиться в прибудові дев’яти поверхового житлового будинку, невідомі через вікно кинули пляшку із легкозаймистою сумішшю, яка спричинила пожежу в одному з трьох кабінетів дільничного пункту. Внаслідок горіння частково пошкоджено підлогу, закопчено стіни та меблі, зазначають у поліції.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...