Корбану обиратимуть запобіжний захід у Чернігові

Понеділок, 2 листопада 2015, 11:08

У партії "Укроп" заявляють, що запобіжний захід Геннадій Корбану мають обрати в понеділок у суді Чернігова.

Про це повідомила прес-секретар партії Євгенія Кравчук на своїй сторінці Facebook.

"За неофіційною інформацією партії "Укроп", засідання суду, на якому має бути обраний запобіжний захід щодо Геннадія Корбана, відбудеться сьогодні в Новозаводському районному суді міста Чернігова, вул. Мстиславська, 17", - повідомила вона.

"Біля суду перебувають активісти партії та жителі Чернігова. Водночас адвокати Геннадія Корбана не отримали офіційного повідомлення щодо часу і місця проведення судового засідання, що є грубим порушенням процесуальних норм", - зазначила вона.

Як відомо, 31 жовтня кандидат у мери Києва, член партії "Укроп" і найближчий соратник олігарха Ігоря Коломойського Геннадій Корбан був затриманий СБУ.

В ГПУ повідомили, що 31 жовтня проводять спільну з СБУ широкомасштабну спецоперацію із затримання членів організованого злочинного угрупування. 

Основні статті кримінального кодексу України, за якими спецоперація - 255, 191 (розкрадання майна) та 349 (пов'язана з викраденням людей), ГПУ вивчає причетність Корбана до керівництва організованою злочинною організацією. 

31 жовтня представниця "Укропу" Євгенія Кравчук з посиланням на заяву адвокатів, які були на території головного слідчого управління ГПУ, повідомила, що Корбану стало погано.

"У Корбана піднявся тиск. На територію управління заїхала машина швидкої допомоги", - зазначила Кравчук. За її словами, лікарі повідомили, що у Корбана - гіпертонічний криз з підозрою на перенесений інфаркт і радять термінову госпіталізацію.

1 листопада, коментуючи інформацію про нібито інфаркт Корбана під час допиту у ГПУ напередодні, в ГПУ заявили: "Жодний лікар, який надавав меддопомогу Корбану 31 жовтня, не підтвердив передінфарктний стан у нього".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування