Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава Нацполіції особисто проконтролює розслідування про погрози Лещенку

П'ятниця, 20 листопада 2015, 00:08

Глава Національної поліції України Хатія Деканоідзе виступить гарантом прозорого розслідування погроз на адресу народного депутатата Сергія Лещенка.

Про це Деканоідзе заявила в ефірі програми "Про головне" на телеканалі "Перший Національний", повідомляє Департамент комунікації Нацполіції України.

"Я особисто буду гарантом, що всі необхідні оперативні дії, які ми можемо провести, пройдуть об'єктивно", – підкреслила Хатія Деканоідзе.

Крім того вчора, 18 листопада, з'явилася ще одна заява народного депутата України Сергія Лещенка щодо прослуховування його розмов і загроз його безпеці.

Також свою заяву до поліції написала і народний депутат України Світлана Заліщук.

Глава Національної поліції зазначила, що за її наказом була створена спеціальна комісія для проведення службової перевірки. Комісію очолив нещодавно призначений на посаду начальника Департаменту внутрішньої безпеки Георге Грігалашвілі.

"Найближчим часом я зможу детально розповісти суспільству про цю службову перевірку", – зазначила Деканоідзе.

Як відомо, раніше Лещенко заявив, що глава МВС Арсен Аваков та нардеп від "Народного фронту" Микола Мартиненко стоять за організацією його прослуховування, адже вони обидва фігурували в його викривальних публікаціях.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уже назвав це брехнею.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування