Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Колишній заступник голови МВС учинив ДТП і намагався втекти - ЗМІ

П'ятниця, 20 листопада 2015, 10:37

Ректор МАУП, генерал-полковник міліції і колишній заступник міністра МВС Анатолій Подоляка потрапив у серйозне ДТП у Києві, ймовірно, перебуваючи у сп'янінні.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, аварія сталася на вул. Васильківській, 24, в АЗС ТНК, увечері 19 листопада близько 21:30. 

"Українській правді" поки не вдалося отримати офіційне підтвердження в поліції, однак радник голови МВС Антон Геращенко повідомив, що бере цю інформацію на контроль.

Попередньо, Подоляка на автомобілі LandRover Freelander АА0109 у зоні ремонтних робіт поїхав по зустрічній тимчасовій смузі і вчинив лобове зіткнення з Форд Фієста, який рухався від метро Голосіївська в метро Васильківська.

"Лендровер протаранив Форд, який уже зупинився (водій встиг застосувати екстрене гальмування). Позашляховик протягнув легковик близько 10 метрів і скинув із дороги вліво, після чого зник у сусідньому провулку", - повідомляє dtp.kiev.ua. 

Співробітники шиномонтажу й СТО кинулися до розбитого "Форда". Інші поспішили за позашляховиком.

Анатолій Подоляка, ДТП. Фото - Roma Gryshchuk

"Нетверезий водій вибіг із авто й намагався втекти. Добіг до дитячого садка, близько 250 метрів, де його впіймали і повернули на місце ДТП. У людини були явні ознаки сп'яніння. Від огляду він відмовився. Звинуватив водія "Фієсти" у тому, що він виїхав йому назустріч", - повідомляє видання.

Подружня пара у "Форді" використовувала паски безпеки. Спрацювали подушки. Водій не постраждав. Його дружина, 1991 р.н. із травмами середнього ступеню важкості була госпіталізована медиками швидкої. Загрози життю немає. 

Антон Геращенко написав у Facebook: "Щодо ДТП за участю екс-заступника міністра МВС, генерал-полковника старої міліції Анатолія Подоляки – я переконаний, що органи Національної поліції проведуть слідство так, як це передбачено Кримінальним і Адміністративним кодексами. А я як народний депутат беру справу на свій контроль, щоб її не "продали" у суді чи прокуратурі".

В новой Украине каждый должен нести ответственность за свои действия будь ты Министр, депутат, чиновник или генерал! ...

Posted by Антон Геращенко on Friday, November 20, 2015

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування