Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Кривому Розі знайшли вибухівку під час мітингу

Субота, 21 листопада 2015, 15:26

У Кривому Розі в урні навпроти виконкому міської ради виявили вибуховий пристрій.

Як повідомили в управлінні Нацполіції у Дніпропетровській області, повідомлення про це надійшло у поліцію близько 14:00. 

"На місце події виїхали вибухотехніки і понад 50 співробітників поліції. За попередніми даними, в урні був сміттєвий пакет з 2 гранатами РГД-5без запалів і цвяхи", - йдеться у повідомленні. 

Поліція звернулася до мешканців міста з проханням по можливості не відвідувати масові заходи та місця масового скупчення людей.

Фото - прес-служба Нацполіції 
 

Як повідомляє Інтерфакс-Україна, мешканці Кривого Рогу, які не згодні з результатами виборів мера, встановили намети біля будівлі міської ради.

Вони вимагають скасування рішення місцевої виборчої комісії, яка, не звернувши уваги на скарги про порушення на виборах мера Кривого Рогу та повідомлення про вкидання бюлетенів, оголосила переможцем на виборах мера Кривого Рогу кандидата від "Опозиційного блоку" Юрія Вілкула.

Нардеп від "Самопомочі" Семен Семенченко, який перебуває у Кривому Розі, заявив в ефірі одного з телеканалів, що ветерани АТО після повідомлення ізолювали урну і не підпускали до неї людей до приїзду вибухотехніків. Він додав, що урни приберуть і в неділю ветерани АТО гарантуватимуть безпеку для проведення віче "За чесні вибори".

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...