Розвідка: Бойовиків готують до боїв на двох напрямках

Понеділок, 23 листопада 2015, 11:53

В українській розвідці заявляють, що серед бойовиків поширюють інформацію про підготовку бойових дій у Слов'янському та Новоайдарському напрямках.

Про це повідомляє сайт Головного управління розвідки Міноборони.

"Основні зусилля противника були зосереджені на поширенні серед особового складу інформації про підготовку до ведення активних бойових дій на Слов’янському та Новоайдарському напрямках", - сказано в повідомленні.

Крім того, бойовики підсилюють передові підрозділи 1 і 2 АК на Новоайдарському та Слов’янському напрямках.

Вони також, за твердженням розвідки, приховують озброєння та військову техніку в заборонених Мінськими домовленостями районах на Донецькому напрямку.

У розвідці також наголосили, що ситуація в зоні АТО залишається складною з ризиками початку локальних бойових дій.

22 листопада бойовики здійснили 59 обстрілів зі стрілецької зброї (у т.ч. РПГ, АГС), БМП-2, 82-мм мінометів.

З них 40 – у районах Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка, Новгородське, Опитне, Піски, шахта Бутовка (Донецький напрямок), 10 – Луганське, Зайцеве, Майорськ (Слов’янський напрямок), сім – Петрівське, Гранітне, Широкине (Волноваський та Маріупольський напрямки); два – Станиця Луганська, Сокільники (Новоайдарський напрямок).

Продовжується інформування ОБСЄ щодо порушення противником Мінських домовленостей. Представникам Місії надана інформація про наявність у районах Калинівка, Стаханов, Брянка, Комуна, Кіровськ, Горлівка, Макіївка, Голубівське, Новоолександрівка танків, артилерійських систем противника калібром понад 100-мм (САУ) та 122-мм РСЗВ "Град".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...