Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін не говорив про можливу військову відповідь Туреччині – Пєсков

Вівторок, 24 листопада 2015, 18:31

Наслідки в російсько-турецьких відносинах у зв'язку з ситуацією із Су-24 неминуче настануть, але президент РФ не говорив про можливу військову відповідь.

Про це заявив прес-секретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков, пише російський "Інтерфакс".

"Президент не говорив про будь-які військові наслідки. З цього треба виходити, що президент не допустив таких заяв. Але разом з тим, безумовно, настане неминучість наслідків після таких недружніх дій турецької сторони", - сказав Пєсков журналістам, відповідаючи на запитання, чи можлива військовий відповідь Росії на дії ВПС Туреччини, які збили російський військовий літак.

У той же час він заявив, що рішення про долю грудневого візиту президента Туреччини Реджепа Ердогана до Москви не приймалося.

"Поки рішення не приймалося на цей рахунок. Безумовно, тепер проведення цього заходу (грудневий саміт Туреччини та Росії - ред.) буде залежати від низки факторів", - сказав Пєсков.

Раніше президент Росії Володимир Путін запевнив, що збиття Су-24 буде мати серйозні наслідки для російсько-турецьких відносин.

"Ми, звичайно, уважно проаналізуємо все, що сталося. І сьогоднішня трагічна подія матиме серйозні наслідки для російсько-турецьких відносин", - сказав Путін.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...