Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Влада" Криму хоче карати за розкрадання енергогенераторів по максимуму

Субота, 28 листопада 2015, 09:56

Самопроголошений "глава" анексованого Росією Криму - Сергій Аксьонов і "прокурор" Наталія Поклонська заявили, що Розкрадання енергогенераторів на території республіки в період діючного НС у зв'язку з припиненням постачань електроенергії з України буде каратися по максимуму - 5 років позбавлення волі.

Про це представники "влади" заявили під час засідання "уряду".

Аксьонов озвучив вимогу Поклонській перекваліфікувати звинувачення за розкрадання "з дрібної крадіжки на сприяння терористам, щоб дати їм максимальний термін".

У свою чергу Поклонська заявила, що прокурори будуть орієнтовані на те, щоб за злочини, спрямовані на розкрадання республіканської держвласності просити в суді покарання "по максимуму".

"Якщо мінімальна санкція - від 2 років позбавлення волі, а максимальна - до п'яти - отримуватимуть 5 років позбавлення", - заявила Поклонська.

Як відомо, у Криму з 22 листопада через надрив опор ЛЕП в Херсонській області відключено електроенергію, яка надходила з материкової частини України.

Півострів забезпечується електроенергією власну генерацію і дизельними генераторами.

27 листопада перший заступник керівника окупаційної влади Криму Сергія Аксьонова Михайло Шеремет заявив, що з Кубані до Криму почала надходити електроенергія. Пізніше Міненергетики РФ спростувало цю заяву.

До 30 листопада бригади "Укренерго" не отримають доступу для завершення ремонтних робіт на ПЛ 220 кВ Каховська-Титан.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування