Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму звільнили ще одного чиновника за проблеми з електрикою

Субота, 28 листопада 2015, 18:05

Заступника т.зв. "міністра палива й енергетики Криму" Євгена Дьоміна звільнено за нездатність привести в робочий стан усі дизель-генераторні установки Криму.

Про це заявив представник окупаційної "влади" Криму Сергій Аксьонов на засіданні міжвідомчого штабу з ліквідації надзвичайної ситуації з електроенергією, повідомляє ТАСС.

"Оцінка повинна бути дана діям посадових осіб, які знали про те, що всі має бути приведено в режим підвищеної бойової готовності", - сказав він.

"Знаючи, що будуть відключення, посадові особи міністерства палива й енергетики не розпочали потрібних кроків для того, щоб сформувати справді вже повністю обладнані, уже укомплектовані ДГУ й підвести до об'єктів, підключити і так далі. За це був сьогодні звільнений заступник міністра палива й енергетики пан Дьомін", - заявив Аксьонов.

Уже не единожды было заявлено, что правительство республики будет давать оценку работе чиновников в режиме чрезвычайной ...

Posted by Сергей Аксенов on Saturday, November 28, 2015

Він попередив, що це кадрове рішення буде далеко не останнім.

"Якщо ще такі факти буде встановлено, пов'язані з розкраданням, треба порушувати (кримінальні справи) одразу, негайно, і притягати посадових осіб (до відповідальності", - наголосив Аксьонов.

Також Аксьонову доповіли про "велику кількість нелегальних підключень до енергомереж міста, через що виникає проблема з дотриманням графіка відключень електроенергії".

"Дана ситуація неприпустима. Питанням уже займається прокуратура, яка виділить оперативні групи з виявлення незаконних підключень і притягнене несумлінних громадян до кримінальної відповідальності", - повідомив він у Facebook.

"До 18:00 29 листопада має бути сформовано реальний графік відключень", - заявив Аксьонов.

В ходе заседания межведомственного штаба по ликвидации ЧС главой администрации Симферополя Сергеем Геннадьевичем Бахарев...

Posted by Сергей Аксенов on Saturday, November 28, 2015

Раніше Аксьонов заявляв про те, що оцінку роботі чиновників у режимі НС дадуть правоохоронні органі.

Указ про відсторонення Дьоміна "на період проведення перевірки" з'явився 28 листопада.

Підставою для відсторонення став лист "глави міністерства" Світлани Бородуліної, яка очолила відомство після звільнення Сергія Єгорова. Він, за словами Аксьонова, підвів владу й усіх жителів Криму незадовільною роботою в режимі НС.

Режим надзвичайної ситуації діє в Криму з 22 листопада, коли припинилося постачання електроенергії з України на півострові через підрив опор ліній електропередач у Херсонській області. Відтоді у Криму запроваджено графік віялових відключень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...