Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін обіцяє своїй армії "раптові перевірки" і зміцнення ядерних сил

П'ятниця, 11 грудня 2015, 11:49

Президент РФ Володимир Путін заявляє, що практика "раптових перевірок" і навчань збройних сил РФ, які збіглися з окупацією Криму і Донбасу, буде продовжена.

Про це Путін заявив під час розширеної колегії Міноборони РФ.

Перераховуючи завдання для російських збройних сил, Путін сказав: "Треба підвищити інтенсивність оперативної та бойової підготовки військ".

"Раптові перевірки в ЗС РФ підтвердили високу боєготовність, ми вийшли на новий рівень оперативного застосування військ. Треба і далі їх проводити", - заявив він.

При цьому Путін заявив, що військові повинні відпрацьовувати "перекидання військ на далекі відстані", підйом авіації, створення угруповань.

"На майбутньому стратегічному навчанні "Кавказ-2016" основний акцент необхідно зробити на підготовці особового складу до дій у складних умовах, у тому числі в гірській місцевості", - сказав Путін.

Крім того, він заявив, що необхідно оснащувати ядерну тріаду новими озброєннями, модернізувати систему ППО.

"Потрібно, як і передбачено нашими планами, оснащувати всі складові ядерної тріади новими озброєннями. Підвищувати ефективність систем попередження про ракетний напад і повітряно-космічної оборони", - сказав він у п'ятницю.

Украинская правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: