Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді засвистали Соболєва

Середа, 23 грудня 2015, 11:33

Лідер фракції БПП Юрій Луценко закликав народного депутата Єгора Соболєва вибачитися за інцидент із співробітниками Держохорони у понеділок.

Про це він заявив, виступаючи у Верховній Раді.

"Я просив би пана Соболєва уже тепер після позитивного голосування щодо Кривого Рогу вибачитися перед працівниками Верховної Ради за безпідставні і неприйнятні слова щодо охорони", - заявив Луценко.

Він зазначив, що це прості люди, які отримують значно меншу зарплатню і виконують свою роботу.

Після цього трибуну зайняв Єгор Соболєв. Він подякував парламенту за рішення про призначення виборів у Кривому Розі. Однак слів вибачення із трибуни не прозвучало.

"Вчорашні мої емоції обурення були пов’язані з тим, що жодна частина держави не могла дати цивілізований спокійний вихід для цих людей (жителів Кривого Рогу – ред.), - сказав Соболєв.

Він також сказав, що "нікому не погрожував гранатою".

У цей час у залі лунав свист та вигуки "Ганьба" на адресу Соболєва.

Нардеп заявив, що вже попросив вибачення у працівників Державної охорони.

"Я одразу після цієї історії прийшов до них і вибачився за свої емоції", - сказав Соболєв.

Як відомо, у понеділок, 22 грудня, депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв намагався завести до Верховної Ради учасників мітингу за перевибори у Кривому Розі, влаштував штовханину на вході і натякав охоронцям парламенту на можливість використання гранати. "Відкрийте двері! Ви гранату хочете чи що? Відкрийте двері нах..й," - прокричав Соболєв до охоронця Верховної Ради.

Сам Соболєв заявив, що на людей, яких він намагався провести до парламенту, були оформлені перепустки. Після штовханини, за словами нардепа, перепустки знайшлися. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування