Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Нардеп від БПП пояснив, чому не прийшов на комісію щодо Кривого Рогу

П'ятниця, 4 грудня 2015, 14:11

Депутат від БПП Олександр Черненко не з'явився у п'ятницю на засідання Тимчасової слідчої комісії щодо виборів у Кривому Розі, оскільки був зайнятий запланованими раніше справами.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Внесу ясність: рішення про те, що комісія збереться сьогодні зранку було прийнято вчора після обіду. У мене на цей час була заздалегідь запланована міжнародна зустріч, після якої я поїхав до Чернігова, де в мене був відбувається прийом громадян. Про це я ще вчора повідомив голову та членів ТСК, що не викликало ніяких заперечень", – повідомив він.

Черненко також пообіцяв взяти участь у черговому засіданні цієї комісії у суботу і додав, що на цьому тижні відбулося вже два таких засідання – у Кривому Розі і Києві.

"На підготовку звіту ТСК Верховна Рада дає місяць, хоч ми плануємо це зробити на наступному пленарному тижні. Ситуація більш-менш зрозуміла і часу є достатньо для підготовки об’єктивного звіту. Тому попрошу колег по комісії утриматися від навішування ярликів", – додав він.

Пару слів з приводу поширеної сьогодні інформації щодо того, що 7 народних депутатів зірвали засідання ТСК, яка розсліду...

Posted by Олександр Черненко on Friday, December 4, 2015

Як відомо, раніше депутат від "Народного фронту" і керівник цієї комісії Леонід Ємець повідомив, що засідання у п'ятницю було зірване через відсутність кворуму – з 12 депутатів прийшли лише п'ять. Він додав, що вважає нинішню ситуацію у Кривому Розі вибухонебезпечною.

Як відомо, раніше міська виборча комісія контролювалася "Опоблоком" і оголосила переможцем виборів мера Юрія Вілкула, незважаючи на скарги його опонента Юрія Мілобога про фальсифікації в одному з районів міста.

Після того, як демсили замінили своїх представників у комісії, які тепер не голосують в унісон з "Опоблоком", ОБ намагається затягнути час.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: