Мажору, який убив джипом жінку в Києві, вручили підозру - МВС

Середа, 13 січня 2016, 16:36

22-річному водієві, який на "Мерседесі" влетів у стоматологію в Києві, убив жінку та травмував кількох людей, вручили підозру.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє у середу директор департаменту комунікації МВС Артем Шевченко.

"Мажору" С.Толстошеєву, чий джип задавив на смерть потерпілу Н.Прилуцьку і завдав тілесних ушкоджень потерпілому А.Вікарчуку, висунуто підозру у скоєнні злочину передбаченого ч.2 ст. 286, що виразилося у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого", - пише Шевченко.

За його словами, керівництво столичного управління Нацполіції взяло хід розслідування у даному провадженні на контроль.

"Поліція дуже не рекомендує підозрюваному, який стверджує, що раптово втратив свідомість за кермом через вроджену серйозну хворобу, намагатися втекти від правосуддя", - вказує Шевченко.

 
Журналісти оприлюднили фото Толстошеєва з соцмереж
скрін-шот

Як відомо, 9 січня неподалік від станції метро "Лівобережна" автомобіль "Мерседес" вилетів на тротуар та влетів у кіоск, внаслідок ДТП загинула жінка, троє осіб отримали травми. 

Після цього стало відомо, що водій автомобіля - Станіслав Толстошеєв - лікується в одній з приватних столичних клінік. У поліції попередньо заявляли, що поки не мають права брати його під варту.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування