Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму перевіряють чиновників через їх роботу під час проблем з енергопостачанням

Субота, 2 січня 2016, 00:10

Так званий глава Криму Сергій Аксьонов доручив провести персональні службові розслідування по роботі чиновників у новорічну ніч в умовах проблем з енергопостачанням.

Про це повідомляють "Крим.Реаліі".

За інформацією "першого віце-прем'єра" російського "уряду" Криму Михайла Шеремета, в штаби з ліквідації НС у Криму надійшла величезна кількість скарг від населення. У тому числі по недотриманню графіків, неможливості додзвонитися до штабів.

"Вам буде на стіл покладено службове розслідування по всіх прийнятим і негативним явищам, які спостерігалися. Це Євпаторія, Чорноморське, Керченський регіон. Сьогодні все буде проаналізовано і ми вам доповімо для прийняття адміністративних заходів. Це говорить про те, що все-таки недопрацювали, не прийняли правильних управлінських рішень в цей непростий період 31 грудня", - сказав Шеремет на нараді 1 січня Аксьонову.

Аксьонов зазначив, що за результатами такого розслідування, "будуть прийняті адміністративні заходи, а може і зроблені оргвисновки щодо конкретних посадових осіб".

Як відомо, 30 грудня за 20 км від Каховки впала електроопора ЛЕП Каховка-Титан, що подає електроенергію з материкової частини України в окупований Крим.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування