Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині та Прикарпатті вилучили арсенали зброї

Субота, 23 січня 2016, 16:18

У н.п. Хомівка (Луганська обл.) співробітники військової контррозвідки СБУ та Нацполіції виявили сховище з великою кількістю зброї та боєприпасів.

Про це повідомили у прес-центрі СБУ 23 січня. 

"Схованка була облаштована у недобудованій споруді водопостачальної станції. Правоохоронці вилучили з неї 3 гранатомети РПГ-26, майже 200 пострілів до підствольних гранатометів, 55 гранат Ф-1, РГО, РГД-5 та запали до них і понад 7,5 тисяч набоїв для стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні СБУ.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України, тривають оперативно-слідчі дії для встановлення походження зброї, боєприпасів та організаторів схованки.

 
 

Разом з тим на Івано-Франківщині арсенал зброї та боєприпасів  виявили у мешканця Галицького району.

"Під час обшуків за місцем проживання та гаража зловмисника правоохоронці виявили 3 пістолети, 2 рушниці, 20 гранат РГД та Ф-1, 19 запалів до них, тротилову шашку вагою 400 грамів, 4 електродетонатори, понад 1000 патронів різного калібру, кулеметні стрічки та холодну зброю", - повідомили в СБУ.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 КК України, тривають оперативно-слідчі дії для встановлення походження зброї та боєприпасів.

 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування