Москаль заявив, що не вірить у нову поліцію

Понеділок, 4 січня 2016, 08:41

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль порівняв нову поліцію із здоровою людиною, яка опинилася серед хворих на туберкульоз.

Про це він сказав в інтерв'ю "Високому замку".

На запитання чи вірить він у позитивні зміни у МВС та у нову патрульну поліцію Москаль зазначив: "Звичайно, що не вірю".

"У палату, де знаходяться пацієнти з відкритою формою туберкульозу, запускають здорового чоловіка і ставлять перед ним два завдання: не захворіти самому і вилікувати всіх інших. Це можливо?!", - додав він.

"Скільки часу може протриматися нова патрульна поліція у тотально корумпованому суспільстві? Чи створення все нових і нових органів, які мають боротися з корупцією, дасть результат? Чи антикорупційні форуми?", - запитав Москаль.

Він вважає, що "якби в державі хотіли побороти корупцію, то доручили б це професіоналам, а не віддали на відкуп аматорам".

Екс-голова МВС також зазначив, що "жодна країна в світі не поборола корупції". "Є поняття — мінімізація корупції. А ми чомусь її розширюємо, а не мінімізуємо. І розширюємося разом із кількістю відомств, які з нею борються", - сказав Москаль.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News