Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму відмовилися від перевізників, які не працювали через проблеми зі струмом

Вівторок, 5 січня 2016, 07:28

Окупаційне міністерство транспорту Криму в односторонньому порядку розірвало низку угод на пасажирські перевезення з автотранспортними підприємствами та індивідуальними підприємцями за зрив графіків виходу транспорту на маршрути.

Про це повідомив заступник голови відомства Геннадій Раскевіч на засіданні штабу з протидії надзвичайній ситуації 4 січня, цитує його прес-служба.

Згідно з інформацією, у зв'язку з цим призначений Кремлем глава Криму Сергій Аксьонов доручив надалі не допускати вказаних перевізників до участі в конкурсах на виконання пасажирських перевезень.

Напередодні, на засіданні оперативного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Аксьонов "доручив кардинально вирішити питання з роботою громадського транспорту".

У Сімферополі з початку року стало проблематично пересуватися містом за допомогою громадського транспорту, через його відсутність. Проблеми почалися з вечора 31 грудня, напередодні Нового року. Через великий попит неможливо було викликати навіть таксі. Люди змушені були йти пішки.

Тролейбуси в Сімферополі зупинилися через проблеми з енергопостачанням. На відміну від Севастополя, де тролейбуси замінили автобусами.

30 грудня в Крим перестала надходити електроенергія з материкової України через пошкодження, ймовірно, в результаті вибуху, електроопори в Херсонській області. Зараз ЛЕП, по якій передавалося в Крим до 250 мегават, відновлена, проте електроенергія в Крим не подається, оскільки закінчилася дія контракту з постачання електрики на півострів.

За інформацією окупаційної влади Криму, півострів зараз отримує 931 мегават електроенергії у той час, як потребує до 1350 мегават, і в години "пік" відбуваються віялові відключення.

Крим забезпечується за рахунок власної генерації, генераторних установок з Росії та через енергоміст з Кубані. Багато жителів скаржаться на несправедливий розподіл електроенергії по регіонах. Також в Керчі, Євпаторії через проблеми з електрикою відключалися котельні.

Крим.Реалії

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...