Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Силами спецоперацій командуватиме Луньов

Вівторок, 5 січня 2016, 17:48
Ігор Луньов
ipress.ua

Командувачем Сил спеціальних операцій призначено генерал-майора Ігоря Луньова.

Про це начальник Генерального штабу Міністерства оборони Віктор Муженко сказав в інтерв'ю Військовому телебаченню України, фрагмент якого Генштаб опублікував у Facebook.

Полковник Сергій Кривоніс буде його заступником, повідомляє Генштаб ЗСУ.

"На атестаційній комісії розглядалося кілька кандидатур на посаду командувача ССО. Їх було три. А безпосередньо на вищій атестаційній комісії Міноборони було два кандидати - один через стан здоров'я не зміг бути присутнім і не розглядався далі через його суб'єктивну оцінку своїх можливостей і перспектив", - розповів Муженко.

"Було дві кандидатури: генерал Луньов Ігор Васильович та полковник Кривоніс Сергій Григорович. Рішенням атестаційної комісії було визначено основним кандидатом генерал-майора Луньова, якого вже міністр оборони призначив на цю посаду", - заявив він.

Створення Командування ССО

Розлогий коментар Начальника Генштабу ЗСУ щодо Сил спеціальних операцій:- створення Командування ССО;- призначення генерал-майора Ігоря Луньова Командувачем ССО;- робота атестаційних комісій;- Концепція створення ССО;- інформаційно-психологічні спецоперації.Продовжуємо публікувати фрагменти інтерв'ю Начальника Генштабу - Головнокомандувача ЗСУ Віктора Муженка Військове телебачення України

Posted by Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine on Tuesday, January 5, 2016

Він наголосив, що йшлося про обрання людини, яка має необхідний досвід для, зокрема бойовий та організаційний, для формування Сил спеціальних операцій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування